Friday, March 09, 2012

2nd GiveAway


Salam Jumaat!

Tetibe hari ni rasa ingin berbuat kebaikan dengan ingin memberi hadiah topup RM10 (tak kira la celcom ke, maxis ke, digi ke, umobile ke, saudi mobile ke, US prepaid ke...atau pun indon prepaid).

Maka, rase nk buat 2nd GiveAway. Dulu dah buat 1st GiveAway dan best gak la tgk sambutan drp bloggers..

Jadi, sesape nak join, pastikan:

1) Jadi follower missRuby
2) Buat entry psl GA ni.
3) Masukkan gambar GA (yg atas skali tu) dlm entry tersebut.
4) Nyatakan apa yang akan korang buat bile dapat kedit rm10 PERCUMA
5) Inform link entry yg telah dibuat dalam komen utk entry (2nd GiveAway) ni
6) Minta bloggers yang baca entry korang komen kt entry GA kt blog korang tu.

Kedit RM10 PERCUMA akan diberi berdasarkan entry yg menarik & dpt komen paling banyak....

Ada faham ka? tada faham, boleh tanya tanpa segan silu....


Gud Luckkkkk!!!! ^^


7 comments:

Woofer Storm said...

nak top up tak join boleh?lala~

MissRuby said...

boleh..nnt sy bg no topup yg sy dah pakai...hua hua hua^^

Afiq Yassin said...

follow here.. nice blog

hit afiq here
http://afiqyassin.blogspot.com/

Woofer Storm said...

kedekut..gigit baru tau..grrr


slmt mlm..

Woofer Storm said...

update cepat^^

Woofer Storm said...

update cepat^^

Miss Butterfly said...

bagusla slalu buat GA . huhuhu

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...