Thursday, December 02, 2010

Bila Si Dia Bertanya


Bila si dia bertanya

Ehem ehem...agak2 siapa 'si dia' yang bertanya pada AA nih?

Hoho...bukan 'si dia' AA's Mr. Right..
Si dia ialah uncle BEN. Huh! (Hee)




  • Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?
Mesti ada URL! Shout box pon perlu sebab AA suka tinggalkan jejak kat situ.


  • Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
Beli ruang iklan kat harian metro...(tipu je). Of course blogwalking. Buat GA. Buat promotion free new bloggers dlm blog AA walaupun diorg tak minta.


  • Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
Blog yg lambat utk dibukak. Tak larat eden nak menunggu. Tambah2 kalau internet slow.


  • Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
Shoutbox! =p


  • Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
Alahai, buat tak tau jer...


  • Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
Semua jenis.

5 comments:

KimiCnoL said...

Terjah dari blog abg ben ;)
Segmen Abg Ben
"1.Bila Si Dia Bertanya??"

iqbalhakimi said...

simple tapi bermakna ..hehe..like ur style =D

hasrul hassan said...

Salam .. singgah sini sebab Ben suruh saya jenguk2 ...

selamat berkenalan dari blog bangku kosong:

http://hasrulhassan.blogspot.com

Wink2.. happy blogging.

Azza Firza said...

salam singgah, nice entry, jemput singah blog usang saya ea, keep it up brblogging <3

Cik Hasnah said...

singgah dari blog Mr Ben..
Jawapan yang ringkas ^^
btw,Salam kenal =)

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...