Wednesday, December 01, 2010

BR : Kenangan Darjah 1 Bersama Zack Zukhairi



Salam.

Pernah baca tak blog zack zukhairi?




Kalo sape2 yg belum pernah baca blog ni, boleh la terjah dgn kadar segera.
Sebab ape?
..
..
..
..

Sebab tgk la follower dia.

13 670!

Masuk la dan baca.
Apa yang unik sgt dgn blog zack ni.
Serius, AA kalau baca blog zack, mesti ketawa terkekeh kekeh.
Ia bukan lawak bodoh, tapi zack memang pandai membuat kita ketawa dgn gaya penulisannya.

Terutama memori zaman darjah 1.
Macam entry ni:




Memori zack sama dgn memori AA. Sebab kitorg kan sebaya. Kire kami ni batch yang sama, yang berkongsi zaman kemodenan teknologi yang sama la..

..
..
..

Memang zack dah lama x menulis. Dia dah balik Malaysia n dikatakan dia tak online sebab kat kampung dia, takde internet.

Even though zack dah lama tak update, blog dia sentiasa dilawati org. Kadang2 mencecah 50 orang dalam 1 masa!


6 comments:

efa nur said...

like....heee :)

fauzibest5 said...

cuba tengok blog saya,amik inspirasi daripada dia.bukan copycat yek,idola tue.bezanya blog saya khas komik lawak 4 kerat.my super senior kat skolah dulu! XD

NuSaNa NoSa 91 said...

owhhh~ mmg best pon~~ semua lwt dia sbb tertunggu2 dia on9.. ^_^

aanie said...

kreatif kan dia ni??suke...

Azza Firza said...

http://zaza96.blogspot.com/2010/12/say-hi-to-new-blogger.html

someting 4 you, cepat terjah ok? hehe

iqbalhakimi said...

kenapa blog tu lama xupdate? ..tapi giler power blog dia..hehe..

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...