Tuesday, December 21, 2010

Pahlawan Blog

Terkejut...bila bukak blog tgk follower bertambah berganda2.
Terfikir...
Ingin berterima kasih kpd yg sudi menjadi follower.

Maka, AA akan buat award (maafla amik idea proton)






Blog Tuah


Blog Jebat


Blog Lekir


Blog Lekiu


Blog Kasturi


____________________________________________________________________

Sila nyatakan kenapa blog itu perlu mendapat award tersebut.
Contoh: saya undi blog AA sebagai blog Tuah kerana menurutnya, bakal anak kucingnya akan dinamakan dgn nama Tuah.

Boleh undi blog sendiri/blog org lain.

Yang tak tersenarai, boleh apply utk disenaraikan.


01.01.11 ----> akan diumumkan siapa yg akan dapat award ini.




25 comments:

Ash Ralf said...

er...macam mana proses program ni??

fatin said...

mcm mana nk undi?..nk post kn reason kenapa diorg pilih belog sekian2 tu kt mna?..kt antry awk ni ke?..

nur said...

erm.. terima kasih dear..
ALL IN ONE

nur said...

undilah blog ALL IN ONE untuk award pahlawan tuah

Syafiq Rosli said...

huhu..nak promote cm ne eh

FARISUKIMI said...

bole xplain ckit x...
pe2 faris follow..jgn riso

~Athirah's Aunty~ said...

cara nak promote terpulang pd masing2...(boleh wat entry khas ke..or ape2 la) then suh diorg dtg ke enty "Pahlawan Blog" ni, tulis kat comment ni...die undi sape n sebab....

deqdeq said...

DeQdEq dah buat entry kat blog DeQdEq pasal award nih...harap2 ada yang mengundi DeQdEq...

http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/undilah-deqdeq-untuk-award-blog-lekir.html

Nurul Shafiqah Mohamad Sobri said...

tq2...tp......
xbrape phm lo...
xplain lbh lanjut bleh???~_~

nekkenproject said...

SEBELUM MENUNGGU PENGUNDI ASH..ASH NAK UNDI UNTUK DIRI SENDIRI DULU LA EAH?? NGAAAHAHA~


bLOG aSh ™ LAYAK mendapat award tersebut kerana blog ini adalah blog COMEI dan GAGAH! (Ada gaya Hang Jebat)Jadi.. Saya undi Untuk Blog Ash!

shapoji said...

terima kasih kerana calonkan saya....
errr, susahnye, utk kategori tuah ader blogger lain yg hebat cam all in one dan amir zarif.
papepon vote for me

Sha Poji.

shapoji said...

terima kasih kerana calonkan saya....
errr, susahnye, utk kategori tuah ader blogger lain yg hebat cam all in one dan amir zarif.
papepon vote for me

Sha Poji.

nekkenproject said...

http://nekkenproject.blogspot.com/2010/12/undi-blog-ash-pahlawan-blog-jebat.html

Ash dah siapkan entri! Semoga Dapat Undian Yang Menggalakkan!

FARISUKIMI said...

pe2 pun, 1st skali faris nk undi BLOG faris dulu la....

Blog farisukimi layak untuk dapat award kerana blog ni kacak, segar mata memandang + wavgi cm Kasturi..... hu2 =)

amir zarif said...

pin pin... tq kerane mnyenaraikn amirzarif.. trkejot gak trsenarai.. bru buat beberape hari yg lalu.. anyway..

saye pilih blog amirzarif untok awrd Tauh kerana blog nie sgt sempoi dan cooll.. hehe.. ,,

Farra Ya said...

salam sume.. farah dtg nk ngundi nekkenproject @ Ash tuk phlawan jebat..

Ash layak dpt award nie sbb sye nmpak smngat yg mndalam dlm diri ashh.. (chewah) Skali imbas cam smangt jebat dah.. hehe

so, sekian.. =b

FARISUKIMI said...

faris undi Fatin sbgai blog jebat sbb fatin ni gagah org-nye, ye la stdy dkt luar ngra kne byk berusha 4 succes..

1 lg faris nk undi blog farisukimi
means my blog la..
undi blog my blog 4 blog kasturi sbb my blog xbusuk, wangi plus dlu waktu kcik2 ske warna merah...ha3... =)
2je

Abhamz said...

salam, saya dengan ini mengundi untuk

deqdeq ( http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/ )

Tn.Punya said...

wah ada award tu.. syabas semua

Miela Tahril said...

blog deqdeq layak menerima awrd blog lekir sebab beliau berdarah pahlawan kerana smngt juang n tidak mudah mengalah yg kuat :)

Notakaki said...

saya sebagai pemilik blog notakaki.com ingin mengundi untuk blog deqdeq sebagai blog Lekir kerana blog deqdeq adalah blog yang mantap dan friendly.. :)

ainbcl said...

sy undi blog nekkenprojet (blog jebat) sy x tau blog knapa sy undi blog dy.. blog dy mmg best.. bnyk entry/post yg best.. bnyk fakta dan semangat juang yang tinggi dipamerkan dlm blog..

Eddy said...

saya vote utk blog deqdeq kerana dia seorang pahlawan blog 2010!

Queen F said...

blog deqdeq layak menerima award blog lekir sebab akak deqdeq sememangnye blogger hebat macam pahlawan lekir!

Queen F said...

sy undi deqdeq! :)

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...