Monday, November 22, 2010

25 Perkara Yang Tak Best Ttg AA

One day...


Si canteq manis Aima In Luv mengetag AA...


erm....lama AA duk fikir.

ape eh....

1) AA ialah Athirah's Aunty

2) Nama salah seorang anak buah AA ialah Nurul Athirah.

3) AA ada 25 orang anak buah.

4) Kenapa AA pilih Athirah, sbb koleksi gambar Athirah paling banyak dlm external disk AA. Sebab, Athirah ialah yang paling pantang nampak kamera, mesti nak bergaya je kerja nya.

5) AA ialah org yg merantau. Amat jarang skali berada di rumah bonda.

6) AA ade je facebook.

7) Suka makan chicken chop.

8) Bila makan chicken chop, mesti kene kongsi sbb slalu tak habis makan.

9) AA sedang buat research tentang obesity.

10) Sekarang tengah study tentang oncology (cancer)

11) AA rindu kat arwah ayah!

12) Buat masa sekarang, AA sedang merantau di negeri orang selama 2 minggu, tetapi AA telah tertinggal handset, purse dan segala bagai yang penting di tempat AA bermukim!!!

13) AA sekarang sedang posting di HUKM

14) Suka cari resepi masakan tapi selalu tiada masa utk mencuba resepi tersebut.

15) Sangat jeles dgn org yg suka update blog.

16) Hobi AA ialah merendah diri (macam dlm cerita ZOO)

17) AA suka tengok cerita hantu.

18) Bercita2 nak beli sebuah kapal terbang, biar senang sket nak pergi jalan jauh2.

19) Suka Verona!!!

20) Selalu cepat lapar tapi still slim, ok.

21) Asyik terjumpa ular je akhir2 ni....kenapa eh???

22) Tengah homesick kot.

23) Rindu kat mak.

24) Rindu kat cleopatra (kucing AA)

25) Rindu kat Athirah!!!






Hee....lastly AA nak tag org yg slalu suka buli AA spt:



13 comments:

iszieylyanziy said...

seronok jawab tag ni,,ngee,,tapi pening bila mahu menjawab tag yang sudah dijawab,,,huhu

Ziey Zain said...

haha,..blum kenal da nak buli org,haha..sy budak baik,..haha..tq 4 tag, nice entry..byk rindu2 ek..ehehe..

~Athirah's Aunty~ said...

isziey : oh ye ke....nnt AA pergi check out kt blog awk yer

~Athirah's Aunty~ said...

ziey zain : i wanna know about u....so, pls jwb tag ni..haha

Tun HaTTa said...

saya tak reti nak buli orang le :)

titirara said...

tira rasa mcm aunty tengah cakap pasal tira plak . hehe . sebabnye name tira athirah jugak . hehe

tengs for tagging ye . actually tira dah buat dah tag ni , tp takpe nti tira edit tira letak name aunty k :)

deefaLya~ said...

alaaaa, manade sy buli AA.hahahha. thanxs tag saya. =)

nadratul said...

ditag untuk GA :)

Mohamad Izwan said...

hye..thanks utk tag..
tapi.. sy pernah jawab tag ni..
kat entri sy tajuk 25 Perkara ?

S.U.R.I.A. said...

like no 7!!
me to0o!!!

❤ Cik Ain ❤ said...

cik AA tgh buat study psl oncology ke.. kebetulan plak ain kene gi oncology nnt sbb nk buat radioactive iodine.. hehe. 1st time ni. cuak plak. xtaw lagi samaade inject or minum. huhu. riso2. n lagi 1 persamaan kite ialah, ain pon rindu kat arwah ayah jugak. rindu sgt2. :)

~Athirah's Aunty~ said...

cik ain: aah, tgk wat posting oncology...rileks aje ok...dato' fuad (HOD) baik giler..hikhik

wunny said...

merendah diri boleh jd hobi er? :)

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...