Monday, November 29, 2010

AA : Blog Header Paling Unik


Salam.

Blog header ialah bende yang agak penting dlm elemen blog seseorg.
Tak percaya?
Boleh blogwalking, n tengok blog header masing2.
Masing2 ade keunikan.
Ada hal2 yang tersirat dan tersurat.

Tak kisah la mcm mana caranya.
Ada yang letak gambar, ade yang tulis beberapa patah perkataan sahaja.

Yang penting, ia unik!

Kali ni, AA rase mcm nak tau je nape korang wat blog header mcm tu.
Dan cara ni jugak, boleh promote blog korang sendiri.

Cara-caranya:

1) Letak tajuk entry ni "AA: Blog Header Paling Unik" then korang cite la sket pasal blog header korang. Kalo boleh tak boleh kurang drp 20 patah perkataan, eh.

2) Letak gambar ni - utk memudahkan AA groupingkan blog korang yang join entry ni.

3) Tak kesah nak follow ke tak.

4) Then, bgth link entry tu pd AA. (Kalo x bgth, cane AA nk tau kan)



Sape yang join entry ni..ganjarannya:

AA akn promote blog korang spt mana AA promote blog budak2 ni semua (tgk entry nih)


9 comments:

Tuan Penasihat said...

menarik. ada tarikh tutup x?

Fatihah said...

salam

ala..(sambil hentak kaki)
header saya ikut template je.
tak reti dan tak sempat belajar sekarang nk buat header sendiri.
sedihnya tak dapat join. x(

~Athirah's Aunty~ said...

tuan penasihat : ade tarikh tutup. tarikh tutup ialah bila AA rase nak tutupkan tarikh tu..hik2

~Athirah's Aunty~ said...

fatihah : eh, tu ade je blog header awak...."cerita tentang aku" kan AA ade tulis, x kesah blog header yg ade gambar, or yg just ade beberapa patah perkataan...hik2...so, fatihah, why ur blog header is "cerita tentang aku?" jom la share..

aima in luv said...

blog aima xda header.... haha
dah buat pastu buang sbb rasa x cantik.....

Fatihah said...

oooo..begitu(angguk kepala berulang kali)
penat hentak kaki..hahaha
okeh. nak join la..
x)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

rasa mcm nk join..tapi lepas akak bw ank gi klinik nanti akak cuba buat ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

ok AA jgn lupa ye tngk N3 ni...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/aa-blog-header-paling-unik.html

Tuan Penasihat said...

huhhuuuuuuu
dah joiiinnnnnnn....

http://sayasalahka.blogspot.com/2010/11/aa-blog-header-paling-unik.html
tengok jangan x tengok.

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...