Monday, November 29, 2010

AA: Active Blogwalker!

Salam pagi Isnin.

Terharu la, pagi2 bangun, bukak blog....

Ade ramai blogwalker yg sangat setia dgn hobi diorg nih.
Diorg semua blogwalking kt blog kite, dan up kan traffic kite.
Tanpa diorg, siapa la kite kan??




Bagi AA... nilah 5 org blogger yg rajin berhobi blogwalking nih:




4) AUR


Kalo korang tak percaye, singgah la kt diorg nih. Sure diorg akn singgah balik n hari2 kot diorg akan blogwalking!
..

..

..

..

..

So, korang ade tak blogwalker yg setia kt blog korang?

Takkan taknak appreciate diorg?

Well, kalo korang nak appreciate diorg, join la entry nih...





Cara2:
1) Wat entry tajuk nih (AA: Active Blogwalker!)
2) Letak gambar entry nih (yg kat atas ni, gambar footsteps tuh)
3) Minima 5 org blogwalker yg korang iktiraf sbg aktif n link kan (sebab nnt sape2 yg tgk entry ni, die tentu la nk blogwalking kt blogger yg active blogwalking tu kan)
4) Bgth la AA yg korang dh wat entry ni. Sbb AA nk jenguk gak manusia yg rajin berjalan tu..

Tu je.




AA tak kesah je korang nak follow AA atau tak. Takde paksaan, ok! =p

5 comments:

aima in luv said...

best!! nnt ada masa aima nk join yg nie

Chanana Syaz said...

pergh.. pagi2 ngadap blog dah.. keke.. jom kak kita duha sama2~~ :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

ko ni AA tak sempat akak nk buat yg 1 ada lg yg baru utk akak tegedik2 nk join...kikikiki...nanti akak buat ye..masa utk ke klinik dulu...

NuSaNa NoSa 91 said...

ehhh..?? termasuk gk nama keen?? terharu.. thanx yep AA~ ^_^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

AA gi la tngk ye...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/aa-active-blogwalker.html

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...