Friday, November 05, 2010

Salji Mula Turun

Peringatan: Ini edisi poyo


Salam buat rakyat Malaysia.
Semoga beriman semuanya.


Kami di sini, sihat2 semuanya.
Sedang membina badan dan menambah ilmu, utk bekalan utk berbakti kpd rakyat Malaysia.

Alhamdulillah,
Di sini, salji mula turun.
Memandangkan sudah menuju ke akhir tahun 2010.
Sebab itu krismas di akhir december, kerana confirm salji akan turun.
Sepanjang kami di sini, belum pernah kami temui uncle Santa Claus!
Nyata, itu hanyalah rekaan dongeng org tua.

Memandangkan gap antara paper sgt lama
Kami berbabeque.
Asalnya, cuaca elok.
Tidak lama selepas itu
Kami dapati butir2 salji yang halus menghembus ke arah kami.
Kami pada mulanya tidak tertarik pun.
Tapi lama kelamaan, kami terus berkubang dgn salji2 halus tersebut.
Mungkin ini kali terakhir kami bermain salji di sini.
Siapa tahu
Inikan tahun akhir kami di sini...


salji x turun lagi. cuaca masih elok lagi time ni. pakai jersi batch.


seronok berbbq. walaupun malam, tapi tetap nyaman.


hasil bbq....

juga hasil bbq...sedapnya kentang bakar tu...

salji mula turun... tak tahan sejuk...

adidi selamba jer cover buat2 x sejuk...


kanak2 mula bermain salji


juga kanak2 seronok main salji...sejuk bah

8 comments:

p@kcikLie said...

wohoho ..bestnyerr salji tu...!

~Athirah's Aunty~ said...

mehla sini pakciklie...men salji..sempat lg nih

anak saudaramu! said...

yang tu air.. salji bentok dia lain.. hahahahahahaha =))
~ maybe ~

anak saudaramu! said...

kalau betol.. mase 2 suyah kat ne? tell me now!!

anak saudaramu! said...

makanan 2 best ar.. bak ah sikit.. kalau x leh.. banyak pown x per..
~ hihihihihihi ~

~Athirah's Aunty~ said...

ade org jeles la tewww....ops sorry along, mknn dh habis da...kalo suyah post pon, mesti basi dulu punya...well..i'm in oversea, ok???

dari kelate ke copenhagen said...

wow, kat sane salji dah turun ke? cepatnye..dah x sabaq nak main salji jugak nie...hihi

Nur Qistina said...

haha..cute je surat ni..salji ke tu?=p

Thanks for coming!
Have a read, blogwalk and so on! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...